Huisbezoeken bij NAH

Therapiesessies aan huis zijn bij NAH-cliënten vaak noodzakelijk en telkens een grote meerwaarde om te kunnen werken aan participatie en integratie.


Ons NEURO - TEAM biedt daarom graag huisbezoeken aan binnen de  volgende regio's : 

Sint-Denijs Westrem – Drongen – Mariakerke – Kolegem – Muide - Gent -

Sint-Amandsberg – Destelbergen - Ledeberg – Gentbrugge – Melle – Merelbeke - Sint-Martens Latem

Bij kinderen met een taal- of leerachterstand werken we steeds samen met de school van het kind. Dit is noodzakelijk om de therapie te kunnen laten slagen. 


Therapiesessies op school zijn ook mogelijk, maar deze plaatsjes zijn fel begeerd. Therapie op school is ook enkel mogelijk indien er hiernaast ook regelmatig een therapiesessie in ons kabinet kan doorgaan, dit opnieuw om het slagen van onze behandeling te bevorderen. 

samenwerking met

SCHOLEN

ONZE TARIEVEN


Een logopediesessie van 30' kost €33,40.

We werken steeds via de derdebetalersregeling, tenzijbij prestaties niet, of via de aanvullende verzekering worden vergoed. 

          


ONZE WEBSHOP?

Bij sommige behandelingen is het gebruik van ondersteunend therapiemateriaal aangewezen om zo de slaagkansen van je therapie te vergroten, vb. om je ademhaling te trainen, om gerichte keelspieren te verstevigen, om duimzuigen of mondademen af te leren... 


Indien een ondersteunend hulpmiddel voor jou is aangewezen, dan stellen we dit graag aan jou voor, bij de opstart van je behandeling. We kiezen er bewust voor om deze materialen enkel aan te bieden als je effectief bij ons in behandeling bent en dus niet om dit 'zomaar' te koop aan te bieden in een webshop. Enkel zo kunnen we de juiste toelichting bij elk materiaal geven en enkel zo kunnen we ook garant staan voor een correcte inzet ervan. 


En dit sluit dan ook weer mooi aan bij onze visie van evidence based handelen!